Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Pozorišna predstava „5 minuta za čitavu večnost”

Objavljeno u: Predstave
Subota, 19 Avgust 2023 20:00

Dodatne informacije

  • Datum: Subota, 19 Avgust 2023
  • Vreme: 20:00
  • Mesto: Bašta Doma vojske

U subotu 19. avgusta 2023. godine, s početkom u 20 sati, na letnjoj pozornici Doma Vojske, članovi Asocijacije mladih umetnika odigraće predstavu „Pet minuta za čitavu večnost“.

U životu se često dešava da se uputimo u razmišljanja o budućnosti. Pitamo se „Šta bi bilo, kada bi bilo” i „Jesmo li sigurni i spremni za naredni korak?”
Upravo o svojoj budućnosti razmišljaju i protagonisti ove predstave, a kada se sijalica upali, u pet do dvanaest, za neke stvari može biti kasno.
Nesigurni u svoju odluku da stupe u brak, nakon mnogo godina zajedničkog života, naši junaci se pitaju hoće li uspeti, a odgovor na ovo pitanje pronalaze u ideji da upravo u tih poslednjih pet minuta odglume ključne delove jednog braka. Svakodnevice iz bračnog života, na humoristični način, donose realnu sliku brakova danas. Kada se u celu priču umeša i savest, kao glavni (ne)prijatelj, tada je kraj neizvestan, međutim, kada se dve duše, koje neprestano tragaju jedna za drugom, ipak pronađu, onda se znaju i početak i kraj, ali i budućnost.

 

Po motivima teksta Miloša Radovića
Adaptacija i režija: Dragoljub Vlahović
U predstavi igraju: Srđan Marin i Dragoljub Vlahović

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar