Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Izložba fotografija „Kada ide mesec na spavanje” (Vinarija Zvonko Bogdan) autora Živana Vanje Panića

Objavljeno u: Izložbe
Sreda, 19 April 2023 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Sreda, 19 April 2023
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: Galerija Doma vojske

U galeriji Doma vojske, u sredu 19. aprila u 18h, biće otvorena izložba fotografija „Kada ide mesec na spavanje” (Vinarija Zvonko Bogdan) autora Živana Vanje Panića.

Ukupno 35 fotografija koje će biti izložene povešće posetioce na laganu šetnju kroz vinariju Zvonko Bogdan. Prema rečima autora u pitanju je prvenstveno dokumentarna izložba, ali ima i fotografija koje su omogućile umetničku slobodu. Njen cilj je da podseti one koje su je posetili, ali i zainteresuje one koji tamo nisu bili.

 

O autoru:
Živan Vanja Panić, fotograf, rođen je i živi u Smederevu. Umetničkom fotografijom se bavi od 1982. godine. Kao član Foto kino kluba Smederevo učestvovao je na velikom broju kolektivnih izložbi fotografija na prostoru bivše Jugoslavije i jednoj u inostranstvu, a samostalno je izlagao blizu 30 puta. Dobitnik je raznih pohvala i nagrada. Honorarno je sarađivao sa mnogim novinama i časopisima, a jedno vreme se i profesionalno bavio fotografijom. Poslednjih godina izlaže isključivo samostalno.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar