Online psihološka radionica „Tržište rada u doba korone”, FB live

Četvrtak, 13 Maj 2021 18:30

Dodatne informacije

  • Datum: Četvrtak, 13 Maj 2021
  • Vreme: 18:30
  • Mesto: FB live

U četvrtak 13. maja, od 18:30h, na FB strani KC Vršac biće održana live online psihološka radionica „Tržište rada u doba korone”.


Epidemija korona virusom sem očiglednih i velikih problema po zdravlje svih izazvala je i velike turbulencije na tržištu rada. Kako se nosimo sa ovim promenama, kako možemo da im se prilagodimo, kako izgleda onlajn intervju i koji su sve alternativni načini pronalaženja posla u doba korona virusa, neka su od pitanja na koja odgovara Miljana Nikolić, studentkinja četvrte godine psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.


Miljana se do sada isprobala u različitim oblastima psihologije, od istraživačke psihologije i Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju, do kliničke psihologije u radu na projektima kao što su „Mind the mind“ i „Better together“ sa ciljem da se smanji stigma oko mentalnih poremećaja. Trenutno je najviše usmerena na oblast psihologije rada.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar