Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Online psihološka radionica „Mentalno zdravlje u doba korone i načini na koje se treba održavati”, FB live

Četvrtak, 06 Maj 2021 18:30

Dodatne informacije

  • Datum: Četvrtak, 06 Maj 2021
  • Vreme: 18:30
  • Mesto: FB live

U četvrtak 6. maja, od 18:30h, na FB strani KC Vršac biće održana live online psihološka radionica „Mentalno zdravlje u doba korone i načini na koje se treba održavati”.


Već više od godinu dana živimo kroz vanredno stanje i dosta drugačije uslove života. Nalazimo se u moru različitih informacija, od vitalnog značaja, a koje dolaze sa različitih strana. Kako epidemija korona virusom utiče na naše mentalno stanje, kako smo na nivou grupe reagovali na karantin i epidemiju i šta možemo uraditi da bismo pomogli sebi i onima koje volimo, neka su od pitanja na koja odgovara Miljana Nikolić, studentkinja četvrte godine psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Miljana se do sada isprobala u različitim oblastima psihologije, od istraživačke psihologije i Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju, do kliničke psihologije u radu na projektima kao što su „Mind the mind“ i „Better together“ sa ciljem da se smanji stigma oko mentalnih poremećaja. Trenutno je najviše usmerena na oblast psihologije rada.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar