Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Serija predavanja prof. dr Miroslava Pujića

Utorak, 23 Maj 2017 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 23 Maj 2017
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: sala bioskopa

U Kulturnom centru Vršac će se u periodu od utorka 23. maja do petka 26. maja,svakodnevno sa početkom u 19h, održati serija predavanja prof. dr Miroslava Pujića.


Prof. dr Miroslav Pujić je svoje obrazovanje otpočeo na Njubold koledžu u Engleskoj. Magistrirao je na temu kulturoloških studija na Fuler univerzitetu u Kaliforniji, a doktorirao na Endrus univerzitetu u Mičigenu u Sjedinjenim Američkim Državama. Stručnjak je iz područja uticaja postmodernizma na društvo.
Osnivač je i direktor Centra za edukaciju i celoviti razvoj „Više od života“, čiji se pristup bazira na celovitosti čovekovog bića, sa ciljem da se ljudima pruži podrška za lični rast i mogućnost da žive više od života.

Teme predavanja:

1. „Uspeh se ne oprašta“, utorak, 23. maj
Zašto se u Srbiji uspeh ne oprašta? Odakle izvira potreba da stalno zavirujemo u tuđe dvorište i da želimo da „komšiji crkne krava“? Da li postoji rešenje za ovaj problem?

2. „Kako rešiti probleme?“, sreda, 24. maj
Problemi su sastavni deo života i nemoguće ih je izbeći, ma koliko se trudili. Da li postoji rešenje za svaki problem u životu i na koji način ih možemo uspešno rešiti?

3. „Stanari koji ne plaćaju kiriju“, četvrtak, 25. maj
Svako od nas ima u svojoj okolini negativne ljude koji imaju jak uticaj na naš um. Kako se možemo rešiti toksičnih misli koje nam takvi ljudi nameću i kako da stanare koji zauzimaju prostor u našem umu izbacimo napolje?

4. „Ulje u motoru odnosa“, petak, 26. maj
Dobra komunikacija je osnov svakog odnosa. Ona je najvažnija komponenta za uspeh u svim životnim aspektima. Ona je kao ulje u motoru odnosa. Kako da komuniciramo? Zašto nam je komunikacija potrebna i koje su komponente dobre komunikacije?

Vi ste ovde: Home "Paja Jovanović" Tribine, predavanja, promocije Serija predavanja prof. dr Miroslava Pujića
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar