Kulturni Centar Vršac

Slajd13
Slajd17
Slajd20
Slide11
Slide12

Radionica „Budućnost – teorija ili praksa“

Subota, 09 Mart 2019 10:00

Dodatne informacije

  • Datum: Subota, 09 Mart 2019
  • Vreme: 10:00
  • Mesto: Kulturni centar Vršac

Unija Studenata Vršac, u subotu 9. marta, od 10-13 časova, organizuje radionicu „Budućnost – teorija ili praksa.

 

Radionica „Budućnost – teorija ili praksa“

 

Plašite li se intervjua za posao ili nikada niste išli na jedan? Ne znate kako da napišete idealan CV za novootvoreni konkurs ili možda nikada niste ni probali? „Budućnost – teorija ili praksa“ je tu da vam to olakša!
Unija studenata Vršac u saradnji sa dipl. psihologom Ivanom Bučalinom organizuje radionicu “Budućnost-teorija ili praksa” u subotu, 9. marta, od 10-13h u prostorijama Unije (Sterijina 62) u Kulturnom centru Vršac. Cilj radionice je da pomogne svim polaznicima da se pripreme za sledeći razgovor za posao i da ih nauči kako da sastave najkvalitetnije svoj CV.

 

Ivana Bučalina je diplomirani psiholog i trenutno je u fazi pripreme svog master rada u oblasti intervjuisanja kandidata, na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Prošla je obuku od strane nemačke oragnizacije za međunaradnu saradnji Giz za vođenje treninga. Dve i po godine radila je kompaniji Manpower, u okviru koje je radila selekciju i regrurtaciju kandidata kao i intervjue, za potrebe potrebe raznih kompanija kao što su Coca Cola Hellenic, Zlatiborac, Galerija podova, Whirlpool, Europcar, Wacker Neuson i još mnoge druge. U sklopu toga pokrivala je grane industrija kao što su automobilska, agro proizvodnja i radila intervjue sa kandidatima bez iskustva. Trenutno radi regrutaciju u IT industriji.

 

Prijave za radionicu su otvorene! Svoje učešće potvrdite ispunjavanjem obrasca na linku: https://docs.google.com/forms/d/1-5ARttlUZMBuxqrgOhsmnmELmtJfG2g0QFxCHF2YrEA/edit

 

Živimo u vremenu kada je više nego ikada potrebno da se istaknemo pri konkurisanju za posao, a svaki savet i smernica su veoma korisni. Ko može bolje da nas uputi u ceo proces od stručnjaka koji radi upravo regrutaciju novih zaposlenih? Ivana će biti tu za sva vaša pitanja, od pripreme za sam intervju, pa do toga kakvi odgovori se smatraju poželjnim.

 

Vidimo se!

Vi ste ovde: Home Akcije, radionice, performansi Radionica „Budućnost – teorija ili praksa“
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar