Kulturni Centar Vršac

Promocija dečijeg muzičkog festivala „Pevajmo srcem“.

Objavljeno u: Koncerti
Četvrtak, 30 Avgust 2018 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Četvrtak, 30 Avgust 2018
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: Dom vojske

Udruženje muzičara SAX Vršac, u okviru Vršačkog kulturnog leta, organizuje promociju dečijeg muzičkog festivala „Pevajmo srcem“.

Promocija će biti održana 30. avgusta u 18h, u bašti Doma vojske. Učestvuju solisti i hor „Raspevano srce“ koji će održati koncert dečijih zabavnih pesama, uz podršku „Akro dens studija – Super star“. Promocija će ujedno imati i humanitarni karakter pridružujući se na taj način akciji „Za Magdalenu".

  

Najava 1


DEČIJI HOR „RASPEVANO SRCE“


Dečiji hor „Raspevano srce“ postoji od oktobra 2016. godine. Osnivač i rukovodilac hora je profesor Sonja Matanov-Jerković, a hor radi pod okriljem Udruženja muzičara „Saks“.
Članovi hora su deca predškolskog i školskog uzrasta. Kroz pevanje u horu oni pre svega promovišu dečiju muziku i dečije pevanje. Takođe, neguje se saradnja i druženje među članovima, timski duh, pravilan odnos prema muzičkim vrednostima, jača se samopouzdanje, ali se istovremeno i na stručan način razvijaju dečije vokalne sposobnosti.
Hor „Raspevano srce“ nastao je kao hor koji je pratio soliste na dečijem festivalu. Nakon prvog nastupa na festivalu „Pevajmo srcem“ 2017. usledili su brojni nastupi: gostovanje na koncertu „Raspevanih profesora“, u okviru manifestacije „Širimo osmeh gradom“ 2017. i 2018., otvaranje igrališta za decu sa hendikepom udruženja „Parakvad VŠ“,na Gradskom trgu u okviru Kulturnog leta 2017., koncert hora u okviru dečijeg programa „Grožđebala“, Novogodišnji koncert hora u Kulturnom centru, nastup na humanitarnoj dodeli paketića deci iz udruženja „Otvoreno srce sveta“, nastup u okviru humanitarne akcije „Pomoć prijatelja“, na festivalu „Pevajmo srcem“ 2018. i na otvaranju „Stop šopa“ u Vršcu.

Vi ste ovde: Home Koncerti Promocija dečijeg muzičkog festivala „Pevajmo srcem“.
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar