Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Seminar „Mladi i preduzetništvo“

Petak, 22 April 2016 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Petak, 22 April 2016
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: sala bioskopa

Povodom godine preduzetništva, Unija studenata organizuje seminar pod nazivom „Mladi i preduzetništvo“, u petak 22. aprila, od 18h, u sali bioskopa Kulturnog centra Vršac.

Cilj seminara je podsticanje mladih da pokušaju da pokrenu sopstveni posao. Seminar je informativnog i edukativnog karaktera a predavači će biti Alen Šari („Escape room“) Milan Veličković („Slatka radionica Jovana“) i Filip Šari (savetnik za mali biznis u Banci Intesa).
Seminar predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici postavljaju pitanja ljudima koji već vode neki privatan posao. Isto tako, omogućeno je da sa pravne strane svi mladi dobiju potrebne informacije za pokretanje posla, za šta je Unija studenata posebno zahvalna Filipu Šariju. Učesnici seminara će imati priliku da uvide koje su dobre strane pokretanja sopstvenog biznisa i koje pogodnosti mogu da koriste ako se upuste u preduzetništvo.
Koordinator projekta je Nemanja Antić, a sve informacije za prijave mogu se dobiti na broj telefona 062 144 65 80, na sajtu (http://www.studentivrsac.org/projekti ), ili fb stranici (https://www.facebook.com/UnijaStudenataVrsac/?fref=ts)Unije studenata Vršac.

Vi ste ovde: Home Tribine, predavanja, promocije Seminar „Mladi i preduzetništvo“
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar