Kulturni Centar Vršac

Slajd13
Slajd17
Slajd20
Slide11
Slide12

Dani Kube u Vršcu

Objavljeno u: Multimedijalni programi
Utorak, 25 Avgust 2015 20:00

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 25 Avgust 2015
  • Vreme: Razno
  • Mesto: Razno

U okviru Vršačkog kulturnog leta pod pokroviteljstvom Opštine Vršac a organizaciji Kulturnog centra i Udruženja za negovanje kubanske kulture „Solo salsa“, uz podršku ambasade Republike Kube, održaće se manifestacija Dani Kube u Vršcu.


Dani Kube počeće 25. avgusta u 19 časova, kada će u Domu vojske biti upriličena izložba fotografija nekadašnje Kube i Kube danas, kao i tradicionalnih i modernih kubanskih muzičkih instrumenata. Svečanom otvaranju će prisustvovati njena ekselencija, ambasadorka Kube u Srbiji Mercedes Martinez Valdes. Svi zainteresovani moći će da pogledaju izložbu do 31.avgusta u Domu vojske.
U okviru filmskog programa biće prikazani filmovi: „Sedam dana u Havani“, „Stranice Maurisijevog dnevnika“, „Habana station“, „Beni“ i „Ostvarenje jednog sna“.
Posetioci će imati priliku da se preko fotografija, tradicionalnih muzičkih instrumenata i filmova upoznaju sa životnom svakodnevnicom i kulturnim prilikama na Kubi, a u petak, 28. avgusta od 18h u Domu vojske svi zainteresovani moći će da prisustvuju javnom času salse i da uz pomoć profesionalnih instruktora škole „Solo salsa“ nauče osnovne korake ovog tradicionalnog kubanskog plesa.

Vi ste ovde: Home Multimedijalni programi Dani Kube u Vršcu
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar