Kulturni Centar Vršac

RADOVI MALOG FORMATA ČLANOVA ULUPUDS-A

Objavljeno u: Izložbe
Petak, 26 Oktobar 2012 00:00

Dodatne informacije

  • Datum: Petak, 26 Oktobar 2012
  • Vreme: 18 časova
  • Mesto: Mala galerija KC-a

Slikarsko-grafička sekcija Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije organizuje u Kulturnom centru Vršac izložbu radova malog formata. Biće izloženo 75 radova dimenzija 20x30 i 30x30 cm, među kojima su zastupljene slike, mozaici, grafika, ikone, kaligrafija, karikatura, ilustracija,.. što je idealna prilika da se na jednom mestu sagledaju razlike datih mogućnosti raznih tehnika. Na svečanom otvaranju izložbe nastupiće mladi gitarista Eres Oskar, učenik IV razreda muzičke škole “Jovan Bandur” iz Pančeva u klasi prof. Ane Ilić.
Tokom trajanja izložbe, na listićima za glasanje, posetioci glasaju za po jedno delo po svom ukusu. Završna izložba radova malog formata članova ULUPUDS-a je u Beogradu (tokom godine izložba gostuje u više gradova Srbije) kada umetnik čiji je rad dobio najviše glasova dobija, kao nagradu, samostalnu izložbu.
Izložba u Kulturnom centru Vršac moći će da se pogleda do 31. oktobra, radnim danima od 9 -13 i 18 - 20h i subotom 10 – 13h.

Vi ste ovde: Home Izložbe RADOVI MALOG FORMATA ČLANOVA ULUPUDS-A
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar