Kulturni Centar Vršac

Slajd13
Slajd17
Slajd20
Slide11
Slide12

Počinje novi ciklus predavanja iz oblasti emocionalne pismenosti

Utorak, 23 Oktobar 2012 00:00

Dodatne informacije

  • Datum: Utorak, 23 Oktobar 2012
  • Vreme: 19 časova
  • Mesto: Bioskop KC-a

Nakon uspešno okončanog prvog ciklusa, Kulturni centar Vršac i Centar Prozor pozivaju vas da prisustvujete drugom ciklusu predavanja i radionica iz oblasti emocionalne pismenosti koji će obuhvatiti pet tema: „Komunikacija u partnerskim odnosima“, “Neprijatne emocije i šta sa njima“, „Uticaj emocija na zdravlje“, „Suprotstavite se emocionalnoj uceni“, te “Samopouzdanje i ljubav prema sebi“.
Radionice/predavanja će voditi Suzana Vemić, diplomirana psihološkinja, sertifikovana Transakciona savetnica i voditeljka Treninga emocionalne pismenosti, a održavaće se svakog drugog utorka od 19 časova u Sali bioskopa Kulturnog centra Vršac, u periodu od 23. oktobra do 18. decembra. Cena po predavanju/radionici je 300 dinara.
Sve bliže informacije na 064 235 6169, Suzana Kulja

Tema prve radionice 2. ciklusa predavanja i radionica iz oblasti emocionalne pismenosti je „Komunikacija u partnerskim odnosima“. Dobra komunikacija neophodna je za uspešan ljubavni odnos, a u partnerksim odnosima je sasvim normalno da povremeno dođe do nesklada između naših i potreba druge osobe. U takvim situacijama važno je kako partneri međusobno komuniciraju i da li uopšte prihvataju mogućnost da u odnosu ljubavi dođe do konflikta.

Vi ste ovde: Home Tribine, predavanja, promocije Počinje novi ciklus predavanja iz oblasti emocionalne pismenosti
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar