Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Foto radionica „Fotografija i savremenost“

Objavljeno u: Vesti iz kulture
Petak, 12 April 2013 09:39

U subotu, 13.04.2013. u prostorijama Foto kluba Vršac biće održana foto-radionica na temu „Fotografija i savremenost“. Radionica se organizuje u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac, a predavači su Goranka Matić, istoričar umetnosti i fotograf i Slavko Timotijević, istoričar umetnosti.

biografija Goranka Matić
Goranka Matić je istoričarka umetnosti, koja se fotografijom profesionalno bavi od 1980. godine , a od 1986. izlaže u zemlji i inostranstvu.
Fotografije je objavljivala u Liberation-u i vodećim časopisima i novinama na teritoriji bivše Jugoslavije: Džuboks, Start, Svjet, Polet, Omladinske novine, Duga, Politika, Delo… Njen fotografski opus obuhvata i portrete pisaca (za Vreme knjige/Stubove kulture), omote ploča rok i pop muzičara (Idoli, Bajaga, Balašević…) i izborne kampanje. Radila je kao urednica fotografije nedeljnika Vreme (1990–2006) i dnevnog lista Politika (2006–2010), a sada je urednica fotografije na RTS / Radio Televizija Srbije. Članica je Foto sekcije ULUPUDS.

Vi ste ovde: Home Foto radionica „Fotografija i savremenost“
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar