Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Sa mentalnim zdravljem na TI!

Subota, 10 Oktobar 2020 18:00

Dodatne informacije

  • Datum: Subota, 10 Oktobar 2020
  • Vreme: 18:00
  • Mesto: Sala bioskopa KC

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, Unija studenata Vršac u saradnji sa Kulturnim Centrom Vršac organizuje predavanje „Sa mentalnim zdravljem na TI!“.

Predavanje je zakazano za subotu, 10. oktobar u 18h u sali bioskopa Kulturnog Centra, a priliku da svim zainteresovanima predstavi kako teoretski tako i praktično mentalno zdravlje imaće Miljana Matić, master psiholog i psihoterapeutkinja iz Vršca.

Ova godina je za sve bila izazovna na drugačiji način, ali smo svi, više nego ikada, shvatili značaj mentalnog zdravlja i brige o sopstvenoj psihi. Predavanje će najviše biti usmereno na promene koje smo mogli da primetimo tokom pandemije izazvane korona virusom, kao i time kako se sa takvim promenama možemo nositi.

Učešće je besplatno, a prijava je obavezna, usled ograničenog broja ljudi. Možete se prijaviti na sledećem linku: shorturl.at/qNRSX

 

 

mentalnozdravlje

 

Ovo je prvo u nizu predavanja/radionica koje Unija studenata Vršac organizuje povodom obeležavanja značajnih svetskih datuma, skrećući pažnju na probleme zbog kojih se oni obeležavaju. Naredna predavanja biće održana 20. novembra povodom Svetskog dana dece i 1. decembra – povodom Svetskog dana AIDS-a.

 

Nošenje maske, kao i obavezna distanca i dezinfekcija ruku pri ulasku će i za naredna predavanja biti obavezni, a broj učesnika ograničen.

Vi ste ovde: Home Tribine, predavanja, promocije Sa mentalnim zdravljem na TI!
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar