Kulturni Centar Vršac

Osmomartovska prodajna izložba

Objavljeno u: Izložbe
Subota, 07 Mart 2020 12:00

Dodatne informacije

  • Datum: Subota, 07 Mart 2020
  • Vreme: 12:00
  • Mesto: Galerija Doma vojske

Drugi u nizu događaja, prodajna izložba unikatnih proizvoda povodom Osmog marta odr\aé se u Domu vojske 07. i 08.03.2020.

Kulturni centar Vršac i Udruženje kreativnih žena i pokreću projekat „Kutak“ koji ima za cilj podsticanje kreativnih kapaciteta lokalne scene. U okviru ovog projekata, bar jednom mesečno će se u prostorima Kulturnog centra Vršac održavati izložbe, sajmovi, radionice…na kojima će kreativni pojedinci iz grada moći da prezentuju svoje proizvode. Osim mesečnog predstavljanja, aktivnosti projekta „Kutak“ biće uključene u sve zanačajnije programe Kulturnog centra (Vršački Venac, Vršačko leto, Dečija nedelja…) i biti dobar primer saradnje sektora civilnog društva sa institucijom kulture. Dvadesetak izlagača predstaviće vrščanima svoje kreacije, omogućiti publici da se upozna sa njima na licu mesta, porazgovara o proizvodima, načinu nastajanja, ali ujedno pronađe i adekvatan poklon povodom 8 marta međunarodnog praznika, Dana žena.

Vi ste ovde: Home Izložbe Osmomartovska prodajna izložba
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar