Veče klasične gitare

Objavljeno u: Koncerti
Sreda, 17 Oktobar 2012 06:55

Dodatne informacije

  • Datum: Sreda, 17 Oktobar 2012
  • Vreme: 18:00 sati
  • Mesto: Kulturni centar Vršac

Kulturni centar Vršac predstavlja publici dva vrsna muzička virtuoza na gitari koji će se svojim opusom predstaviti  vršačkoj publici u prostoru bioskopa KC-a u sredu,17.oktobra 2012. Radi se o Denisu Palošu i Patru Popoviću.

Denis Paloš je Inicijator Susreta Potiskih muzičkih škola – odseka za gitaru, na kojem se okupljaju deca i profesori iz okolnih mesta radi druženja, razvijanja saradnje među školama i stručnog usavršavanja. Susreti traju već više od sedam godina, a prošle godine su učestvovali i gosti iz Mađarske, pa su susreti poprimili i međunarodni karakter. Trenutno ja apsolvent na master studijama za gitaru, akademije umetnosti u Novom Sadu u klasi redovnog profesora na odseku za gitaru, Zorana Krajišnika. 

Petar Popović od 2007. do 2010. god. radi kao profesor gitare u Osnovnoj muzičkoj školi Josip Slavenski u Novom Sadu. Sa svojim učenicima osvojio je više (laureat,I,II i III) nagrada na pokrajinskim i republičkim takmičenjima.Pohađao je seminare eminentnih profesora: Kostas Kociolis, Susan Prieti, Tomas Oferman, Anjelo Deziderio, Srdjan Tošić ...  Nastupao je u  svim većim gradovima u Vojvodini, kao solista, u kamernim sastavima i orkestrom gitara Akademijeumetnosti. Trenutno radi kao stručni saradnik na odseku za gitaru na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Ulaz je slobodan!

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar