Kulturni Centar Vršac

Novi-logo-Baner-KC
Slajd30
Novi-logo-Baner-KC
Slajd30

Izložba „Osećanja“ autorke Dušanke Glumac

Objavljeno u: Izložbe
Četvrtak, 18 April 2019 19:00

Dodatne informacije

  • Datum: Četvrtak, 18 April 2019
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: velika galerija

U četvrtak, 18. aprila, u 19h, u velikoj galeriji Kulturnog centra Vršac biće otvorena izložba „Osećanja“ autorke Dušanke Glumac.

Na izložbi će biti predstavljeno 30-tak radova - crteža i slika u tehnikama pastel i akril na platnu. Izložba će moći da se pogleda do 25. aprila.

 

Autorka o izložbi:

„Živimo u vremenu gde su osećanja tabu tema. U vremenu gde se osećanja ili sakrivaju ili glume. Duša je ono što je jedino iskreno, bilo dobro ili loše, oči to ne mogu sakriti...Verujem da ako radimo iz srca, sa dobrom namerom, to ne može doneti loše rezultate. Naučimo se strpljenju da ih sačekamo.”

 

Biografija:

Autorka je rođena 19. aprila 1989. godine u Vršcu. Interesovanje i ljubav prema umetnosti pokazuje od malena. Završila je Print i Grafički dizajn na IT akademiji. Osvojivši I mesto na konkursu „Nagrada Paja Jovanovic“ dobija polet da učestvuje u nekoliko grupnih izložbi. Izložba u Kulturnom centru joj je prva sasmostalna izložba.

Vi ste ovde: Home
OpstinaVrsac KulturniCentarBeograda PortalKultureVojvodine StudenskiKulturniCentar SKCNis VojvodinaOnline Alifka
BelogradoCervantes InstitutFrancais MuzejSavremeneUmetnostiVojvodine PrirodnjackiMuzejBeograd Oklagija BancaIntesa Cefix
eVrsac unijastudenataopstinevrsac etno kuca dinar